Hoge kwaliteit, lage drempel

Een reclamespecialist met veertig jaar ervaring in grafisch werk. Dat is mooi, maar lang niet genoeg. Het gaat er vooral om dat je bijblijft. Dat je meegroeit met de kwaliteitsnormen op het gebied van vormgeving, dtp en webdesign. Want het kan steeds mooier, spannender en sneller. Daarom maak ik voor al mijn werkzaamheden gebruik van de jongste software.

Tot die software behoren de meeste pakketten van Adobe, zoals InDesign, Photoshop, Illustrator en WordPress. De mogelijkheden zijn daardoor onbeperkt: van de inzet van werkelijk alle letterfonts tot en met de realisatie van sprekende animaties en gelikte infographics.

Breed pakket

Dankzij mijn netwerk kan ik op het gebied van marketingcommunicatie een breed pakket aanbieden. Met onder meer drukwerk(advies), copy en webhosting. Bovendien kan ik u ook als professionele fotograaf op diverse manieren van dienst zijn.

Prettige prijsstelling

Dankzij de nuchtere en kleinschalige aanpak kan ik de tarieven voor vormgeving, dtp en webdesign aantrekkelijk houden voor al mijn opdrachtgevers.