Hoge kwaliteit, lage drempel

Een reclamespecialist met veertig jaar ervaring in grafisch werk. Dat is mooi, maar lang niet genoeg. Het gaat er vooral om dat je bijblijft. Dat je meegroeit met de kwaliteitsnormen op het gebied van vormgeving, dtp en webdesign. Want het kan steeds mooier, spannender en sneller. Daarom maak ik voor al mijn werkzaamheden gebruik van de jongste software.

Tot die software behoren de meeste pakketten van Adobe, zoals InDesign, Photoshop, Illustrator en Muse. Daarnaast gebruik ik onder meer de nieuwste versie van QuarkXPress. De mogelijkheden zijn daardoor onbeperkt: van de inzet van werkelijk alle letterfonts tot en met de realisatie van sprekende animaties en gelikte infographics.

Breed pakket

Dankzij mijn netwerk kan ik op het gebied van marketingcommunicatie een breed pakket aanbieden. Met onder meer drukwerk(advies), copy en webhosting. Bovendien kan ik u ook als professionele fotograaf op diverse manieren van dienst zijn.

Prettige prijsstelling

Dankzij de nuchtere en kleinschalige aanpak kan ik de tarieven voor vormgeving, dtp en webdesign aantrekkelijk houden voor al mijn opdrachtgevers.

klanten reviews

Het is fijn als mijn werk zijn weg vindt naar een mooie vorm. Arie zorgt daarvoor. Zonder poespas, maar met veel creativiteit. Het is altijd een verrassing om te zien hoe mijn teksten zijn verwerkt in een brochure, boekje of website.
Anjo Blatter
tekstschrijver

waar

Zaltbommel
T 06 1563 5247
arie@reclamestudio-7.nl